Nästan ett helt år har gått…
Mitten av oktober nu, snart jul och så nytt år!
Jag och kollegan satt och kollade YR-väderprognos idag och där stod det att det minsann tänkte komma snö inatt!! Nejdu tack! Visst det är vackert när det är kritvitt och solen lyser men nej, inte dags för det än!
Gillar att jag har ett, i stort sett, planerat schema fram till februari på jobbet. Jag gillar scheman, ordning å reda och planering 🙂
Det är så mycket lättare att planera in massa roliga saker då ju 😉
Jenny-kurs nu, John-kurs i november å U-C kurs i december.

Vissa dagar är som att vinna på lotto, jag talar såklart om de dagar som min snälla mor har mockat åt mig 😉
Visst 2 boxar tar inte lång tid att mocka men ändå. När ja jobbar ett sent dagpass så vill ja ändå verkligen hinna med ett träningspass i dagsljus (visserligen ett minne blott snart när de blir mörkt redan vid typ 15 men men).
Så igår blev de backintervaller med Kamma. Bra för både hans kondition och min egen 😉
Idag blev det uppsittningsträning inne eftersom de redan var mörkt ute… tror inte hästarna bryr sig om mörkret, men det gör tyvärr jag, ogillar de skarpt.

Imorn siktar vi på en längre jogg/promenad tur. Och på fredag kommer bästa Jenny 🙂